Gheorghe Gângu caută soluții pentru modernizarea a două drumuri importante pentru Bujoreni

Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni, a purtat o discuție cu primarul Mircia Gutău despre traficul rutier de pe DN 7 și posibilitatea găsirii unor soluții de finanțare pentru modernizarea și extinderea la 4 benzi și un acces mai facil pentru zona Abator-Lăzărești, precum și despre preluarea drumului din zona Bălții Cărămidă pentru a-l introduce în proiectul comunei Bujoreni, care va fi finanțat prin PNI “Anghel Saligny”.

“Am convenit să ne vedem săptămâna viitoare pentru a analiza fiecare caz în parte, astfel încât atât oamenii din Bujoreni, cât și râmnicenii să fie mulțumiți de soluțiile găsite.
După cum bine se știe, comuna Bujoreni și municipiul Râmnicu Vâlcea au în desfășurare, în acest moment, două proiecte de extindere și dezvoltarea a transportului public în comun, prin ETA. Prin implementarea acestor importante proiecte, vom asigura la Bujoreni un transport în comun eficient, ecologic, rapid, modern și accesibil. Rezolvăm astfel problema navetiștilor, a elevilor și a tuturor cetățenilor interesați din comună, oferindu-le o modalitate de deplasare ușoară între Bujoreni și localitățile componente. Comuna noastră este legată, ca traseu, de Călimănești, așadar acesta va fi traseul principal. Însă vom mai avea încă trei trasee, către Bogdănești, Gura-Văii(hotar Muereasca)și Olteni – Malul Alb, iar în viitor le vom extinde în toate zonele din localitate. Mulțumesc partenerilor noștri pentru înțelegere și colaborare!”, a declarat Gheorghe GÎNGU, primarul comunei BUJORENI.