Gheorghe Dumbravă, primarul comunei Stoenești: “Am ales echipa câștigătoare”

Primarul comunei vâlcene Stoenești, Gheorghe Dumbravă, a explicat în cadrul unei emisiuni TV VTV.ro de ce a ales să plece de la PNL la PSD: “Eu sunt în zodiac leu, sunt o persoană lacomă să fac lucruri bune pentru oamenii din Stoenești. Am făcut multe lucruri bune, mai este mult de muncă și mai sunt și alte lucruri bune de făcut. În aceste condiții, văzând că nu primesc ajutor de la nivelul județean al fostului meu partid, am ales să merg în echipa câștigătoare a președintelui Costi Rădulescu. Mie nu îmi place să pierd. Nu am fost amenințat, nu am fost momit cu fonduri, pur și simplu așa am gândit, să merg mai departe alături de echipa câștigătoare. Eu cred că președintele Rădulescu o să îmbătrânească la Consiliul Județean Vâlcea. Nu văd cine îl poate învinge din moment ce face lucruri bune. Așa este și la Stoenești, cine să mă învingă pe mine, oamenii văd cu ochiul liber cum se dezvoltă comuna”.

A promis, a livrat – infrastructura rutieră e la nivel european

Chiar dacă Stoeneștiul este una dintre cele mai mari localități din Vâlcea, Gheorghe Dumbravă le-a promis oamenilor că drumurile se vor moderniza. Și s-a ținut de cuvânt, în acest moment mai sunt câteva ulițe neasfaltate.
“Sunt de 12 ani primar la Stoenești, niciodată nu am avut concediu, nu am plecat niciodată din localitate. Am lipsit doar când am avut probleme medicale. A fost ambiția mea ca și Stoeneștiul să arate ca alte comune, ca Buneștiul, ca Pietrariul. Și am muncit zi de zi. Infrastructura rutieră nu mai este o problemă la noi și trebuie ținut cont că avem o comună mare. Nu a fost deloc ușor dar mă bucur că am reușit”, a mai spus Gheorghe Dumbravă. (Gabriel Cîrjaliu)