Gest emoționant! După ce a cântat la pian Imnul României pe Vârful lui Roman de Ziua Națională a României, a primit în dar un atlas istoric ediție limitată

Ziua Națională a României de anul acesta a fost una specială pentru plutonierul major George Tacăle care a dorit să își pună amprenta într-un mod inedit: a cântat la pian Imnul de stat la 1700 de metri altitudine, pe Vârful lui Roman, din Munții Căpățânii, în județul Vâlcea.

“Videoclipul realizat pe Vârful Muntelui Roman, în care George a cântat imnul României la pian, a reușit să emoționeze și să stârnească admirația întregii țări.
Gestul său plin de patriotism și recunoștință pentru înaintași, a fost apreciat de un istoric, care s-a simțit onorat sa ofere colegului nostru un atlas istoric însoțit de un mesaj impresionant:
“Ofer acest atlas istoric domnului plutonier major GEORGE TACĂLE în semn de apreciere și admirație pentru devotamentul, credința și priceperea dovedite de zi cu zi pentru apărarea valorilor naționale care ne unesc pe toți în aceeași țară și sub același TRICOLOR” – este mesajul jandarmilor vâlceni.