George Mihăilescu va fi executat la ordinul lui Ludovic Orban

De câteva săptămâni surse liberale ne-au anunțat că premierul vrea să-l demită pe directorul general Romsilva pentru că a promis postul unei organizații județene.

Vâlceanul Gheorghe Mihăilescu putea să fie înlocuit tot de un vâlcean. Liberalii ar fi schimbat un specialist tot cu un specialist. Se pare însă că inginerul silvic Victor Vladimir Dumitrescu nu a fost agreat de gașca din jurul premierului. Liberalii din Vâlcea au putut să-l trimită pe marele geniu Gică Păsat în Guvern, dar nu au putut împiedica porcăria de la Romsilva.
Teodor Țigan ar urma să devină de mâine noul director general al Romsilva. Este informația care ne-a parvenit din mai multe surse credibile și care ne îngrijorează având în vedere reputația pătată a acestui domn din care amintim:
– prins la vânătoare luna aceasta în timpul orelor de serviciu
– fapte penale în mod repetat între anii 2009-2015 la licitațiile de lemn și explotări forestiere care au declanșat o anchetă DNA în anul 2016
– l-a numit pe Cristian Moț maistru de exploatare în cadrul Ocolului Silvic Gurahonț deși acesta avea două dosare pentru furt de lemne, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi braconaj cinegetic.
Deci PNL Vâlcea are relații la București pentru a o avansa pe doamna Andreianu dar o lasă acasă, în provincie pe doamna Cecilia Văduva, și-l avansează pe Gică Păsat, dar îl țin pe linie moartă pe Victor Dumitrescu. Dacă ne uităm că în Consiliul Local a avut loc Mircea Poenaru, Vîlcu și Băzăvan, dar nu a avut loc niciunul din frații Dumitrescu, vechi colaboratori și susținători ai deputatului Buican, putem înțelege de ce a plecat Irina Maria Argeșanu din PNL, și alte colege de ale ei, de ce a plecat Bogdan Pruteanu și de ce vor pleca Roxana Călina Roșu, Cătălin Avan, Sami Vîlcu.

Traian GUMINSKI