FOTO/VIDEO Ce naiba face administraţia din Oteşani? Un bătrân a căzut de pe puntea improvizată, aflată chiar în faţa primăriei

O localitate aflată la doar câţiva kilometri de Horezu şi în care accesul se face uşor pe drumuri asfaltate. Aceasta este comuna Oteşani despre care se scrie foarte rar în presa locală deoarece primarii şi viceprimarii care s-au perindat pe aici au ocolit cu mare grijă presa şi au evitat contactul cu jurnaliştii.


Mai mulţi cetăţeni ne-au trimis constant poze din Oteşani şi ne-au cerut sprijin. Azi un bătrân a căzut în apa râului Luncavăţ pentru că locuitorii (60 de familii) din satul Lotaşi trebuie să treacă peste o punte improvizată acest râu, punte aflată chiar în faţa primăriei. Şi se chinuiesc astfel de peste 40 de ani.


Deşi au existat fonduri europene şi guvernamentale pentru construcţia de poduri. Au fost mai multe programe pe care se puteau depune proiecte de construire poduri. Şi în atâţia ani un pod putea fi făcut şi cu fonduri locale şi judeţene. Oteşani face parte din grupul select şi restrâns al localităţilor în care populaţia nu are apă curentă. Ce mama naibii au făcut primarii de aici atâţia ani?


Lăsăm cititorii noştri să judece, după ce urmăresc fotografiile. (T.G.)