FOTO: Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită în cadru oficial și la Vâlcea

Cu ocazia sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, astăzi, 3 aprilie, Jandarmeria Vâlcea a organizat un eveniment festiv la care au participat oficialități din administrația publică, comandanți ai armelor și conducători de instituții cu care colaborăm. Aceștia ne-au adresat cuvinte de apreciere pentru evoluția instituției noastre.
De asemenea, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, cinci ofițeri și cincisprezece subofițeri au fost avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, iar doi ofițeri au primit “Distincția de Serviciu pentru Îndeplinirea în Condiții Deosebite a Misiunilor Încredințate” din partea conducerii Jandarmeriei Române. Totodată, au fost acordate cupe și medalii câștigătorilor concursurilor organizate în acest context.
“Mulțumim tuturor cetățenilor pentru încrederea acordată și partenerilor noștri instituționali pentru buna colaborare în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în județul Vâlcea!
Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, dorim să transmitem urări de mulți ani tuturor camarazilor jandarmi și să le mulțumim pentru dedicarea și curajul lor în menținerea ordinii și siguranței publice.
La mulți ani, Jandarmeria Română!”, este mesajul transmis de Colonel CIAUȘESCU GRIGORE, Inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.