FOTO: Ziua Femeii sărbătorită şi de mămicile de la Asociaţia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic – Filiala Vâlcea

Ziua Femeii a fost sărbătorită şi de mămicile din cadrul Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic – Filiala Vâlcea care în ziua de 9 martie s-au reunit la restaurantul Old City Garden. Sufletul petrecerii a fost preşedinta asociaţiei – Sanda Diculescu, o femeie care s-a dedicat copiilor cu dizabilităţi fizice şi asociate, cu suflet cald şi dedicată celor care îi cer ajutorul.


Alături de mămicile din asociatie fiecare dintre mame a sărbătorit semnificatia zilei de 8 Martie.
“Nu a mai fost pentru noi doar Ziua Mamei. Ci și ZIUA FEMEII… A fi femeie înseamnă simplitate, naturalețe, discreție, gingășie, căldură, umor de bun gust, sensibilitate, frumusețe interioară… O femeie care știe să se facă plăcută și să devină un exemplu demn de urmat. Toate femeile doresc sa fie un model pentru cei din jur. Toate acestea le-am simtit în suflet și faptic datorită doamnei Sanda Diculescu căreia toate mămicile din asociație îi poartă un imens respect și recunoștință pentru ceea ce face pentru ele și pentru copilaşii acestora”, ne-a spus o mămică prezentă la petrecere.


Sanda Diculescu, preşedintele Asociaţiei, afirmă că cea mai mare mândrie a sa ca femeie este faptul că serviciile sociale pe care le oferă centrul de zi pe care îl coordonează, se ridică la standarde europene, iar rezultatele sunt lăudabile. De asemenea, de precizat este că centrul este singurul serviciu de acest fel acreditat şi licenţiat din municipiul Rm. Vâlcea şi Judeţul Vâlcea.