FOTO: Zi emoționantă la Popești! Ziua comunei, o reușită pentru Aurora Măgură

Locuitorii comunei vâlcene Popești au venit cu mic cu mare la a cincea ediție a Zilei Comunei, sărbătoare care a avut loc la Fântânile Reci, la intrarea în Pădurea Cotoșman.
Au venit și oaspeți de seamă: parlamentarii Ovidiu Popa, Bogdan Matei și Eugen Neață, consilieri județeni, prefectul Județului Vâlcea – Mihai Oprea, președintele Consiliului Județean – Constantin Rădulescu și primari ai comunelor vecine.
“Vă felicit că ați ales din nou un gospodar, un om care a realizat multe proiecte și va duce la bun sfârșit alte proiecte importante”, le-a spus celor prezenți prefectul Mihai Oprea.
“Felicitări doamnei primar pentru că va continua lucrurile bune de la Popești. Popeștenii sunt unici. Gândiți-vă doar că aici există o biserică unde Maica Domnului este pictată cu aripi, unicat în România. De asemenea, unic este și cel mai vechi sat din România, Firijba, acolo unde grație concentrației mare de ozon se trăiește cel mai mult”, a declarat Constantin Rădulescu.
Cu acest prilej au fost premiate cuplurile din comună care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Ziua a fost completată de un spectacol folcloric de excepție susținut de artiști acompaniați de orchestra Rapsodia Vâlceană.