FOTO/VIDEO:Trei mașini parcate în Ostroveni, distruse într-un incendiu! Focul a fost pus intenționat

Trei mașini parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea au fost distruse într-un incendiu. Focul a fi fost pus intenționat. Polițiștii îl caută pe autor.
Potrivit ISU Vâlcea, pompierii au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, la un incendiu izbucnit în Râmnicu Vâlcea, în cartierul Ostroveni, pe strada Tineretului.
Potrivit ISU Vâlcea, pompierii au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, la un incendiu izbucnit în Râmnicu Vâlcea, în cartierul Ostroveni, pe strada Tineretului. Focul s-a extins la alte două mașini.
“S-au deplasat, de urgență, la locul evenimentului, forțe aparținând Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat, in scurt timp de la sosirea pompierilor militari. Din fericire, nu există victime. Au fost afectate de incendiu 3 autoturisme: 1 autoturism in proporție de 100%, al doilea autoturism 80% si al treilea autoturism 50%.
Conform reprezentanților Poliției locale, după vizionarea filmărilor surprinse de camerele stradale, cauza incendiului este acțiune intenționată”, au precizat pompierii vâlceni.