FOTO/VIDEO Vești bune de la Constantin Rădulescu: Un milion de euro pentru Spitalul Județean Vâlcea!

Actualul președinte al Consiliului Județean Vâlcea și al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a promis în campania electorală că investițiile în domeniul sănătății o să fie pentru el o prioritate. Așa cum ne-a obișnuit în toată perioada în care a condus județul, Rădulescu s-a ținut de cuvânt.

Posted by Constantin Radulescu on Thursday, August 9, 2018

Cifra zilei la Spitalul Judeţean Vâlcea este una impresionantă – 1.000.000 euro.
“Astăzi am verificat personal modul cum funcționează noua aparatură de la radiologie! Este o investiție importantă în aparatură de ultimă generație! Până la montarea acestor echipamente aici a fost făcut act medical și cu aparatură din 1970! Le mulțumesc tuturor colegilor de la spital și Consiliul Județean pentru că împreună reușim să ne ținem de cuvânt și să facem fapte bune pentru spitalele vâlcene și pentru pacienți!


Mâine în ședința extraordinară a Consiliuluii Județean vom mai aduce 90 miliarde lei vechi pentru spitalele vâlcene! Ne ținem de cuvânt în logica binelui!”, spune Constantin Rădulescu, unul dintre cei mai tineri președinți de Consiliu Județean din România. Și veștile bune, vor continua, suntem siguri!

Posted by Constantin Radulescu on Thursday, August 9, 2018