FOTO/VIDEO Premieră de “1 Decembrie” în comuna Popești

Pentru prima dată locuitorii comunei Popești au serbat ziua națională în fața primăriei din frumoasa comună administrată de primarul Aurora Măgură.


“A fost o zi frumoasă în care frigul nu a împiedicat lumea să vină și să fie alături de noi cei din primărie în acest moment festiv. Am regretat că nu avem un cămin cultural modern ca alte localități pentru a ne strânge acolo și am avut și o ezitare, nu am crezut că va veni atâta lume. Am petrecut în stradă, ne-am bucurat că suntem cu sufletul alături de milioane de români de pretutindeni care au serbat Centenarul. Vom face tot ce este posibil să avem în curând și cămin cultural. Locuitorii știu bine ce am făcut în cei doi ani de mandat, se vede, se simte, se știe că altele au fost prioritățile noastre deoarece comuna nu mai aveam mai nimic din infrastructură.


Acum pregătim cadourile de Moș Crăciun. Cei aproape 300 de copii cuprinși în programele de școlarizare de la grădiniță la clasa a VIII-a vor primi tradiționalele cadouri în ultima zi a trimestrului cînd vor avea și serbările de final de an. Anul viitor, de “1 Decembrie” sper să putem servi împreună tradiționala fasole cu ciolan într-un spațiu modernizat și amenajat pentru serbări. În numele coelgilor mei din primărie îi mulțumesc domnului deputat Eugen Neață că a fost alături de noi de Ziua României”, ne-a comunicat primarul Aurora Măgură. (T.G.)

Posted by Aurora Magura on Sunday, December 2, 2018