FOTO/VIDEO: LET’S WAFFLE VÂLCEA – cel mai cozy cereal-crepes bar din Râmnicu Vâlcea

Este suficientă o singură vizită la Let’s Waffle Vâlcea și vă veți îndrăgosti pentru totdeauna de produsele găsite în locația aflată pe Bulevardul Dem Rădulescu nr. 45-47 (între Trattoria și Filos). Vedetele restaurantului sunt clătitele, gătite după rețete unice și din ingrediente sută la sută naturale. Nu sunt singurele surprize dulci, însă. Produse din toate colțurile lumii, dar și o cafea savuroasă vă așteaptă la Let’s Waffle. În plus, clienții de toate vârstele pot petrece câteva ore excelente conceput pentru divertismentul tuturor! Într-o locație superbă, special concepută, puteți să le organizați zilele de naștere celor mici.

Din dragoste pentru clătite

Ideea unei astfel de locații îi aparține tinerei Alexandrei Ionescu, cea care spune că a fost pasionată de clătite încă de mică, susținută de Mădălin Bușagă, partenerul ei. Cei doi tineri își dedică o mare parte a timpului căutând soluții și venind cu noutăți astfel încât clientul să poate alege dintr-o diversitate de produse îmbietoare.
“Ideea pentru această afacere a pornit de la iubirea mea eternă pentru clătite! Pentru gustul delicios al clătitelor! De când aveam 7 ani adoram să fac clătite, să le arunc în sus din tigaie și să le întorc perfect! Pe vremuri toți puneau apă minerală în clătite, eu mă certam cu mami să punem doar lapte! Ea spunea că sunt mai pufoase cu apă minerală! Eu consideram că strica gustul clătitelor și, bineînțeles că nu aș face această greșeală acum, cu produsele din locația noastră! Rețeta este unică, este rețeta proprie și din ingrediente 100% naturale, fără adaos de premixuri sau prafuri! Compoziția este făcută zilnic proaspătă pentru că ținem foarte mult la calitatea și gustul deosebit al clătitelor noastre!. Inspirația i-a venit și în urma vizitelor făcute în diverse colțuri ale lumii:
“În cursa vieții mele călătoare prin diferite țări ale lumii am căutat mereu clătitarii pentru a savura un desert perfect! De acolo m-am inspirat și am încercat să creez ceva frumos și potrivit pentru toate vârstele! Și chiar a prins, avem clienți de toate vârstele și consider că nu există persoană în lume să nu iubească clătitele! Am fost foarte bucuroasă să văd astă-vară un cuplu în vârstă oprindu-se de mână la noi în locație pentru a manca un un desert! Iubirea eternă este atât de frumoasă! Locația noastră am vrut să fie cât mai cozy și instagramabilă pentru că trăim în era în care avem posibilitatea să împărtășim cu cei dragi în timp real totul, prin intermediul rețelelor de socializare! Miile de culori din produsele noastre și din locația noastră consider că emană fericire, antistress, binedispunere, la fel cum și gustul produselor noastre doresc să binedispună și să destreseze pofticioșii noștri clienți!”.

Produse ca-n America

Dacă vă doriți să încercați produsele de care au parte americanii, dar și o cafea de foarte bună calitate atunci la Let’s Waffle dorința se va îndeplini: “Am încercat să aduc cât mai multe produse din toate colțurile lumii, pentru că în general când am călătorit și am descoperit lucruri unice și mâncare delicioasă îmi doream să pot împărtăși cu toate persoanele dragi! Avem și un brand foarte cunoscut și apreciat în Occident de cafea (COSTA COFFEE), pentru că dorim ca toate produsele noastre să fie de top! Cerealele și tartele cele mai căutate din America sunt acum și la noi în oraș! Lucky Charms, Oreo, Cap’n Crunch, Kellogg’s, Pop Tarts sunt câteva din celebrele cereale aduse de peste ocean! Laptele colorat pentru meniurile de cereale care dă un plus de fericire micului dejun, este 100% sănătos, pentru că folosim coloranți 100% naturali și nu alterează cu nimic gustul laptelui!”, spune Alexandra.

Divertisment pentru toate vârstele

Cei mici se vor simți excelent în tot timpul petrecut la Let’s Waffle. Vor putea gusta produsele savuroase, dar vor putea să se și distreze la spațiul de joacă al localului. De altfel, posibilități de distracție sunt și pentru maturi: “Spațiul de joacă Let’s Waffle a fost conceput pentru divertismentul tuturor. Spațiul nostru de joacă este conceput pentru relaxarea și destresarea tuturor, de la cei mititei până la adolescenți și bineînțeles, chiar și pentru mămici. La noi puteți petrece ore întregi relaxandu-vă atât voi, cât și copiii voștri, pentru că dispunem de jocuri pentru toate vârstele! Avem și posibilitatea de a organiza evenimente și petreceri private pentru aniversări și ne vom ocupa de tot necesarul: aperitive sărate, baloane cu heliu, animatori, pictură pe față pentru copii, tort, etc…”, conchide Alexandra.

Deci, dacă vă doriți o seară perfectă, sau doriți să organizați un eveniment, vă propunem locația Let’s Waffle Vâlcea! Imaginile sunt mai mult decât concludente!