FOTO/VIDEO Incendiu la Buneşti! Doi copii intoxicaţi cu fum!

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit în localitatea Bunelti, sat Răpeneşti, după ce a fost anunţat incendiul la 1.55. Au fost alocate trei echipaje de stingere cu apă şi spumă (1 ASAS de la GI Govora, 2 ASAS de la GI Rm. Vâlcea.)


“Sosiţi la faţa locului, echipajele au scos din interiorul casei 2 copii intoxicaţi cu fum- semiconştienţi. Incendiul se manifesta în interiorul locuinţei. La locul intervenţiei s-au deplasat 3 ambulanţe SAJ din care una cu medic. Copiii au fost preluaţi de ambulanţe: 1 SMURD şi 1 SAJ, copiii sunt conştienţi, dar cu arsuri.


O fetiţă a fost preluată de SMURD, conştientă, în vârstă de 9-10 ani, cu arsuri la nivelul toracelui şi membrelor superioare şi un băieţel de 3 ani fiind grav, intoxicat cu fum preluat de ambulanţă cu medic. În interiorul casei se aflau 4 copii şi 2 adulti. La sosirea echipajelor 2 copii fuseseră evacuaţi de către adulţi, fiind duşi la vecini” – ISU Vâlcea.


Incendiul se pare ca a pornit din camera unde se aflau toţi, se pare că au avut ceva materiale combustibile lângă sobă, incendiul manifestandu-se la camera de locuit şi acoperisul casei în suprafaţă de 100 mp.