FOTO/VIDEO HCM s-a reunit! Elevele lui Florentin Pera au ajuns deja în cantonamentul de la Fundata

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea s-au reunit la Sala Polivalentă Traian, sub comanda noului tehnician, Florentin Pera. Pentru vâlcence urmează un program încărcat, cu meciuri în Liga Florilor, Cupa României, dar și Cupa EHF. Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea s-au reunit la Sala Polivalentă Traian luni seara și au participat la vizita medicală.

Elevele lui Florentin Pera au plecat la Fundata, acolo unde vor susține cantonamentul centralizat, timp de o săptămână. Vor urma mai multe meciuri amicale, un turneu amical în Ungaria și alte două la Râmnicu Vâlcea. “Am venit la un club foarte important în România. Vin cu dorința de a intra în lupta pentru medalii. Nu o să fie ușor, sunt multe echipe care s-au întărit sau care au păstrat loturile de jucătoare. O să fie un campionat foarte echilibrat, dar eu am mare încredere în fetele pe care le antrenez. Avem un debut de sezon foarte dificil, întâlnim Craiova, Zalăul și CSM București, echipele care au adus un punctaj foarte bun în ediția trecută a cupelor europene”, ne-a declarat Florentin Pera, antrenor principal HCM Rm. Vâlcea.


“Este o nouă provocare pentru mine, aveam nevoie și de o schimbare. Îmi doresc mult să avem rezultate bine și să fim unite. Vom juca împotriva fostei mele echipe în etapa a doua, ne dorim un succes. Avem concurență bună pe post, îmi doresc să ne completăm și să facem treabă bună”, completează Yulia Dumanska, handbalistă HCM Râmnicu Vâlcea. Până acum echipa vâlceană a reușit să le transfere mai multe handbaliste: Yulia Dumanska, Marija Petrovic, Andreea Pricopişi Ana Maria Popa. Pentru HCM primul meci oficial o să fie cel din Supercupa României, contra campioanei CSM București care va avea loc pe data de 25 august, în Capitală.

HCM Rm. Vâlcea
Sosiri:

Yuliya Dumanska (SCM Craiova)
Andreea Pricopi (SCM Craiova)
Marija Petrovic (Vardar Skopje)
Ana Maria Popa (CSM Roman)
Florentina Craiu (HC Dunărea Brăila – împrumut expirat)

Plecări:

Natasa Krnic (HC Dunărea Brăila)
Sara Vukcevic
Marina Razum (HC Dunărea Brăila)
Carmina Manea (CSM Roman)
Ana Maria Tănasie (SCM Craiova)
Hermina Stoicănescu (CSM Slatina)
Cristina Mitrache (HCM Unirea Slobozia)

Gabi Cârjaliu
Video Gabi Henning