FOTO/VIDEO Femeie căzută într-o fântână, descoperită în viaţă după două zile!

A avut zile! Asta se poate spune despre o femeie de 41 de ani din Călimănești care a căzut aseară într-o fântână dezafectată aflată în comuna Sălătrucel. A fost scoasă azi, în jurul orei 15.oo, vie și cu mici traumatisme, deși a căzut de la o înălțime de 10 metri.


Femeia venise în vizită la rude, la Sălătrucel. Nu se știe cu exactitate ce a căutat pe un câmp aflat în apropierea gospodăriei, dar cert este că aseară a căzut de la 10 metri distanță într-o fântână dezafectată și mascată de vegetație. Și acolo a rămas până azi când un trecător i-a auzit strigătele disperate și a sunat la 112. În scurt timp la fața locului au ajuns echipaje de la ISU Vâlcea și o ambulanță. Operațiunea a durat 30 de minute și femeia a fost scoasă din fântână.

A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea unde a fost diagnosticată cu un traumatism minor la coasta dreaptă. Locuitorii din zonă speră ca fântâna să fie astupată pentru ca astfel de întâmplări nefericite să nu se mai întâmple. Alții nici măcar nu știu de existența ei. Femeia de 41 de ani este acum internată la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea și urmeză un tratament psihiatric.