FOTO/VIDEO: Două persoane rănite într-o explozie la o casă din Călimănești

O butelie de aragaz a explodat într-o casă din Călimănești, sat Jiblea Nouă, pe str. Ion Creangă. Conform pompierilor vâlceni, locuința a fost distrusă parțial, structura fiind afectată serios în urma deflagrației.

ISU Vâlcea precizează că acolo locuiau cinci persoane, dintre care două au fost rănite, suferind arsuri și fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vâlcea.
“Explozia s-a produs la o casă locuită și a fost cauzată de o problemă la rețeaua de gaze. Lucrătorii Distrigaz s-au aflat la fața locului. Două persoane au fost evaluate de echipajele SAJ, iar echipajul SMURD a evaluat încă două persoane, care au suferit atac de panică. Un colt din imobil a fost darâmat. De asemenea, subofițerii ISU au transportat o persoană cu handicap, care se afla într-o anexă, într-o zonă sigură”, a precizat ISU Vâlcea.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.

https://youtube.com/shorts/6pMUxfOpwNg?feature=share