FOTO/VIDEO Caravana Speranței – Caravana celor 3 trandafiri la Rm. Vâlcea

Fapte bune, gesturi de solidaritate, ajutoare de orice fel, până și o îmbrățișare oferită din suflet, pot aduce un zâmbet și o bucurie în preajma Paștelui. Pe această concepţie au mers pesediştii vâlceni în aceste zile care au demarat campania Caravana Speranţei. Timp de două zile preşedintele PSD Costi Rădulescu, ADina Dobrete – preşedinte OFSD Rm. Vâlcea, Marius Mărgărita- consilier PSD Vâlcea, şi mulţi alţi membri PSD au împărţit pachete unor familii nevoiaşe din Rm. Vâlcea şi Goleşti.


“Dumnezeu a rânduit ca oamenii să aibă tot ce le trebuie, unii mai puțin, alții mai mult, însă tot Dumnezeu și Sfânta Scriptură ne spun că nu trebuie să strângem comori pe Pământ, ci în ceruri.
Faptele bune, nu sunt comori, sunt gesturi smerite pe care noi am decis să le facem înainte de Paște.
Am pornit în această Caravană a Speranței – a celor 3 trandafiri, alături de Constantin Rădulescu, Costi, la ideea și inițiativa lui, în urmă cu mai mulți ani, nici nu mai știu câți. Anul acesta, colegii mei, consilierii municipali PSD, Costi, Președintele nostru, am pus din suflet daruri pentru masa de Paște, astfel încât aproape 100 de suflete din Râmnicu Vâlcea și Golești să se bucure la masa de sărbătoare a Invierii.


În Joia Mare s-a întâmplat acest lucru, pentru care mulțumesc colegilor mei, consilierii municipali, lui Costi Rădulescu și, împreună cu toții, va urăm dumneavoastră, celor care citiți aceste rânduri și celor care s-au bucurat de darurile noastre, Sărbători Fericite, să petreceți Paștele în tihnă și să vă dea Dumnezeu sănătate” – Profesor Adina Dobrete, Președinte OFSD Rm. Vâlcea.

Caravana Speranței – Caravana celor 3 trandafiri la Rm. Vâlcea Fapte bune, gesturi de solidaritate, ajutoare de orice fel, până și o îmbrățișare oferită din suflet, pot aduce un zâmbet și o bucurie în preajma Paștelui. Dumnezeu a rânduit ca oamenii să aibă tot ce le trebuie, unii mai puțin, alții mai mult, însă tot Dumnezeu și Sfânta Scriptură ne spun că nu trebuie să strângem comori pe Pământ, ci în ceruri. Faptele bune, nu sunt comori, sunt gesturi smerite pe care noi am decis să le facem înainte de Paște. Am pornit în această Caravană a Speranței – a celor 3 trandafiri, alături de Constantin Rădulescu, Costi, la ideea și inițiativa lui, în urmă cu mai mulți ani, nici nu mai știu câți. Anul acesta, colegii mei, consilierii municipali PSD, Costi, Președintele nostru, am pus din suflet daruri pentru masa de Paște, astfel încât aproape 100 de suflete din Râmnicu Vâlcea și Golești să se bucure la masa de sărbătoare a Invieriii. În Joia Mare s-a întâmplat acest lucru, pentru care mulțumesc colegilor mei, consilierii municipali, lui Costi Rădulescu și, împreună cu toții, va urăm dumneavoastră, celor care citiți aceste rânduri și celor care s-au bucurat de darurile noastre, Sărbători Fericite, să petreceți Paștele în tihnă și să vă dea Dumnezeu sanatate. Profesor Adina Dobrete, Președinte OFSD Rm. Vâlcea

Gepostet von Dobrete Adina am Samstag, 7. April 2018