FOTO/VIDEO: Accident grav cu cinci victime la Râmnicu Vâlcea la Căzănești! Un bărbat și-a pierdut viața!

Accident grav în această dimineață, la ora 4.00, în cartierul Căzănești din Râmnicu Vâlcea, pe DN 67, fiind implicate două autoturisme în care se aflau cinci pasageri.

Din verificările polițiștilor vâlceni, s-a constatat faptul că pe DN 67, Căzănești ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme, în urma căreia ar fi rezultat rănirea a 3 persoane, din care una a decedat.
“La fața locului, au acționat șapte echipaje de salvare (cinci din partea ISU și încă doua ale SAJ. Acestea au efectuat manevre de descarcerare pentru trei persoane ramase blocate în ambele mașini.
În urma accidentului, au rezultat 5 victime, (2 femei și 3 bărbați).
Dintre acestea, un bărbat de 47 de ani, a fost scos dintre fiarele contorsionate inconștient, motiv pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare.
Alte două victime, două femei, au fot transportate la UPU Vâlcea cu politraume, de către echipajele SAJ. Încă doi bărbați au fost monitorizați și evaluați, aceștia refuzând transportul la spital.
Din păcate, victima inconștientă (un bărbat de 47 de ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, precizează plt.adj. Fulger Octavian, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.
Polițiștii vâlcenii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.

https://youtube.com/shorts/VsN0BEEJUgE?feature=share