FOTO Vâlcenii pot avea locuințe cu interioare superbe! PREMIER DECOR oferă cele mai bune produse!

Este tânăr, energic, pregătit profesional și apreciat de profesioniștii din branșă. Arhitectul Radu Popescu a reușit să redefinească nu numai multe interioare de locuințe, să proiecteze câteva case de vis, dar și-a redefinit și propria firmă deschizând în Râmnicu Vâlcea cel mai important showroom din domeniu.


Alături de el au venit la deschiderea oficială de la finele săptămânii trecute, reprezentanții puternicelor Benjamin MOORE și NOVACOLOR ITALIA, lideri ai producerii și distribuirii celor mai bune vopsele decorative și lavabile a căror produse vor putea fi achiziționate de la PREMIER DECOR (magazin situat în Calea lui Traian, lângă Ceainărie).


Au fost prezenți la deschiderea oficială și reprezentanții altor societăți din domeniu deschise recent la Timișoara, Craiova, București și Constanța, arhitecți, dar și constructori din Vâlcea, parteneri din domeniul amenajărilor interioare.


Folosind materiale de calitate superioară, dar și o mână de lucru supercalificată formată din adevărați artiști în domeniu, PREMIER DECOR poate transforma orice interior de apartament, casă, vilă, sediu de societate comercială, instituție publică, într-un vis, într-o adevărată operă de artă.


“Dau garanție foarte mare pentru fiecare lucrare executată de mine. Folosim cea mai bună tehnologie și cele mai bune vopsele din lume. Sunt mai mult decât fericit că atâția oameni din domeniu au crezut în proiectul meu și m-au ajutat pentru a aduce azi în Vâlcea artă în casa fiecărui vâlcean care dorește să își transforme casa după visul său”, spune arhitectul Radu Popescu care are deja clienți pentru câteva proiecte impresionante.
Vă sugerăm să îi vizitați magazinul, să îi vedeți catalogul cu produse, dar și poze ale unor lucrări deja executate și să alegeți cea mai bună variantă pentru casa dumneavoastră.

Traian GUMINSKI