FOTO VÂLCEA: ACCIDENT PE DN 67 LA BUNEȘTI! Microbuz răsturnat, mai multe persoane rănite! A fost activat PLANUL ROȘU

UPDATE: Conform pompierilor vâlceni, în accident au fost implicate 14 persoane și au fost transportate la unități spitalicești 8 persoane. Au fost monitorizate și transportate 8 victime: 5 femei și 3 bărbați. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu modul de descarcerare, 6 ambulanțe SMURD, iar SAJ cu 7 ambulanțe.

Accident grav pe DN 67 km 175+500 m, în localitatea vâlceană Bunești, în această dimineață. Planul ROȘU a fost activat după ce conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea-Gorj a pătruns pe sensul de mers opus de mers intrand în impact cu un microbuz în care se aflau 14 persoane.

Conform polițiștilor vâlceni 7 persoane din microbuz au fost transportate la o unitate spitalicească, cei doi șoferi au scăpat nevătămați.
“Toate persoanele transportate la spital au fost conștiente. Se circulă alternativ pe sensul de mers Vâlcea-Gorj” – IPJ Vâlcea.

La locul accidentului au intervenit descarcerarea, un ASAS, SMURD – 6 si SAJ – 7 (1 C2 si 6 B2). O femeie în vârstă de 52 de ani din microbuz a fost descarcerată aceasta nefiind în stare gravă.

“Șapte victime au fost preluate, șase de SAJ și 1 persoană de SMURD VL. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanșat planul Rosu de la ora 06.02 pana la 06.56, când a încetat” – ISU Vâlcea.