FOTO: Un tânăr și-a pierdut viața în această dimineață pe DN 7 la Milcoiu

Un tânăr de 30 ani din comuna Nicolae Bălcescu și-a pierdut viața în această dimineață pe DN 7 la Milcoiu, într-un accident grav. Accidentul a avut loc în jurul orei 05.53, între un tir încărcat cu carne de porc congelată cu un autoturism

“Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că pe Drumul National 7 la km 157+400m a avut loc un eveniment rutier în care sunt implicate un autoturism și un autotren.
În fapt, autoturismul a ieșit dintr-o stație de carburanți, în Drumul National 7, intrând în coliziune cu un autotren ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea – Argeș.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat de 30 de ani.
Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, precizează polițiștii vâlceni.
La fața locului au intervenit și pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, iar SAJ cu o ambulanță.
Victiama a fost extrasat din autoturism în stop cardio respirator, s-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut efect și a fost declarat decesul la ora 07.07 de către cadrul medical de la ambulanță SAJ
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în care se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.