FOTO: Trei DJ vâlceni promovează frumuseţea municipiului Râmnicu Vâlcea

Miercuri, 1 iulie, în Râmnicu Vâlcea, a avut loc un eveniment unic, la înălţimea de 55 metri, pe terasele penthousurilor din “ANSAMBLUL REZIDENȚIAL CENTRAL”.

Răzvan Iliescu, reprezentatul Ansamblului şi fiul cunospcutului dezvoltator imobiliar Romeo Iliescu, a fost de acord cu propunerea unora din cei mai tineri DJ din România de a promova frumuseţea municipiului prin difuzarea pe Instagram şi Facebook a unui concert DJ pe acoperişul clădirii. Evenimentul a avut loc între orele 19.00-21.00, cu acordul locatarilor, a fost filmat din mai multe drone şi camere video şi transmis live.

Vlad Odangiu are 17 ani şi a mixat alături de DJ TODE şi DJ JOE, muzică tehno, timp de două oare creînd o atmosferă unică. Tânărul are un alt proiect îndrăzneţ:
“Voi încerca să obţin toate autorizaţiile şi aprobările necesare pentru a organiza un eveniment pe o platformă ridicată de cea mai mare macara din Oltenia la o înălţime mai mare decât a acestui imobil. Muzica mixată la o astfel de înălţime are un alt sunet, un alt ecou, iar filmările permit apoi milioanelor de urmăritori să vadă frumuseţea unuia din cele mai curate şi interesant amplasate oraşe din România, într-un cadru natural de o frumuseţe nebănuită nici măcar de toţi localnicii”.

Le urăm mult succes tinerilor fabricanţi de muzică de petreceri moderne şi promotori ai municipiului nostru, dar şi dezvoltatorilor imobiliari care promit construcţia, în curând, a două imobile unice din România prin frumuseţe, design şi amplasament!

Traian GUMINSKI