FOTO: Tinerii Sebi Ghiță și Alina Mugescu au spus DA în cadru de poveste la Pensiunea Moara Viselor din Vaideeni

Tinerii Sebi Ghiță (33 ani) și Alina Mugescu și-au unit destinele azi, 30 august, într-un cadru de poveste la Pensiunea Moara Viselor.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, dar povestea de dragoste s-a înfiripat în urmă cu un an. “După ani ne-am reîntâlnit la un eveniment, iar de atunci suntem nedespărțiți. Mi-am dorit ca acest eveniment să aibă loc într-un cadru de poveste. Moara Viselor a fost prima alegere pentru cununia civilă. Este cea mai cunoscută pensiune din comuna Vaideeni și o recomandăm și altor tineri care vor să-și unească destinele într-un cadru mirific și ospitalier”, ne mărturisește Sebi care, alături de Alina așteaptă un alt mare eveniment peste 3 luni, nașterea fetitei lor.
Sebi și Alina au avut alături de prieteni și rude pe nașii Vasile și Maria Ichim, dar și primarul localității Daniel Achim Băluță. Invitații frumoșilor miri nu au uitat de tradiții și au îmbrăcat costumele populare.
Interpretul de muzică populară Marius Țugulescu a fost cel care a încălzit atmosfera pe platoul din fața Pensiunii Moara Viselor.

Le dorim celor doi tineri multă sănătate, fericire şi iubire precum şi tradiţionalul “Casă de piatră!”.

Redacţia “Eveniment Vâlcean”