FOTO: Tânăr dat dispărut, căutat în Barajul Râureni! Este căutat de scafandrii din Dâmbovița și Olt

UPDATE: ”Scafandrii sosiți la locul intervenției întrerup misiunea de căutare a persoanei, deoarece Poliția a anunțat că persoana a fost găsită în fața blocului de către ei. Echipajele se vor retrage la baze”, a anunțat ISU Vâlcea.

Miercuri, 7 iunie 2023, Dimulescu Liviu Anuțian, un tânăr de 31 ani a fost dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă. Semnalmentele tânărului sunt: înălțime 170 cm, greutate 70 kg, constituție atletică, calviție, șaten, ochi căprui, barbă îngrijită. La data dispariției, acesta era îmbrăcat într-un tricou de culoare roșu, cu dulgi albe și verzi, pantaloni de trening de culoare negru și adidași de culoare negru. Autoritățile sunt în alertă după ce tânărul ar fi fost văzut în zona barajului.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină pentru căutarea-salvarea unui tânăr (în vârstă de aproximativ 31 ani) posibil dispărut în dreptul Barajului Râureni.
La fața locului s-au deplasat 10 pompieri cu două autospeciale de serviciu, două bărci cu sonar și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și al Gărzii de Intervenție Drăgășani. Totodată, au fost alertate echipajele de scafandri din cadrul ISU Dâmbovița și ISU Olt.
A fost anunțată Hidroelectrica pentru verificare grătare la barajul Râureni, precum și anunțare dacă efectuează deversări.

Dimulescu Liviu Anuțian – tânărul dat dispărut