FOTO: PRELCET execută lucrări de termoficare în Rm. Vălcea

PRELCET continuă și în această perioadă lucrările pe rețeaua de termoficare urbană în Rm. Vâlcea, pe strada Mărășeșsti intare cu strada Grigore Procopiu. Ing. ec. Geani Man, director PRELCET susține că în perioada de iarnă agentul termic va fi furnizat în bune condiții, iar cetățenii orașului Rm. Vâlcea nu trebuie să își facă griji.

Contactat telefonic, Geani Man directorul societății, ne-a declarat: “Executăm o serie întreagă de lucrări pe rețeaua de termoficare urbană atât pe segmentul de reparații, cât și lucrări de investiții, astfel încât în perioada de iarnă agentul termic să fie furnizat la parametrii optimi și în bune condiții. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat locatarilor din zonele punctelor de lucru, disconfort cauzat de natura lucrărilor specifice, și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp”.
Angajaţii PRELCET au lucrat, încă de la începutul pandemiei, cu măşti şi mănuşi, sănătatea acestora fiind prioritară pentru conducerea societății.