FOTO: Polițiștii din Vâlcea au donat sânge pentru semenii lor

Polițiștii din Vâlcea au donat sânge/plasmă pentru semenii lor, în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”.

Ministerul Afacerilor Interne a inițiat campania „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”, prin care persoanele care s-au vindecat de noul coronavirus sunt îndemnate să doneze plasmă. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost receptivi la mesajul campaniei şi s-au prezentat, astăzi, 25 octombrie 2021, la Centrul de Transfuzii din municipiul Râmnicu-Vâlcea, pentru a veni în sprijinul semenilor, printr-o acţiune de donare de sânge/plasmă.
Prin exemplul lor, poliţiştii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți.
Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta cu COVID-19, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață.
De asemenea, acesta activitate va continua și în zilele următoare, urmând ca polițiștii vâlceni să doneze în număr cât mai mare.