FOTO: Percheziții la Grădiștea și Cernișoara! Doi tineri arestați pentru furt de motorină

Două percheziții domiciliare au avut loc joi, 11 aprilie 2024, la doi tineri din comunele Grădiștea și Cernișoara bănuiți de furt de motorină.

“În fapt, polițiștii au fost sesizați de un bărbat, din localitatea Tomșani, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras acestuia, din două autotrenuri, aproximativ 400 de litri de motorină.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 20 de ani, din Grădiștea, respectiv Cernișoara, bănuiți de comiterea infracțiunii reclamate.

În acest context, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la adresele acestora, cei în cauză fiind conduși la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor.

În urma activităților desfășurate au fost descoperite și indisponibilizate bunuri de interes pentru cauză, fiind recuperată cantitatea de 250 de litri de carburant.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au comunicat polițiștii vâlceni.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale pentru măsurile legale care se impun.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.