FOTO: LICEUL TEHNOLOGIC “G-RAL MAGHERU” – GAZDA FAZEI JUDEȚENE A OLIMPIADEI NAȚIONALE DE PREGĂTIRE SPORTIVĂ TEORETICĂ

Sâmbătă, 18 martie 2023, Liceul Tehnologic „General Magheru” din Rm. Vâlcea a fost gazda fazei județene a Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică. La acest eveniment au participat elevi componenți ai claselor cu filieră vocațională, profil sportiv, de la următoarele unități de învățământ: Liceul Tehnologic ,,General Magheru”, Colegiul Național ,,Mircea cel Bătrân” și Colegiul Energetic.

La această ediție au participat 15 elevi din clasele IX- XI, iar primii clasați la fiecare nivel vor accede în etapa următoare, faza națională, care se va desfășura în perioada 19 – 23 aprilie la Târgoviște.
Elevii calificați la etapa națională sunt:
– Pavel Denisa – elevă în clasa a IX-a la Colegiul Energetic, pregătită de doamna profesor Buinoiu Catrinel;
– Zăvoianu Alexia – elevă în clasa a X-a la Colegiul Energetic, pregătită de doamna profesor Buinoiu Catrinel;
– Ivan Denisa – elevă în clasa a XI-a Liceul Tehnologic ,,General Magheru”, pregătită de doamna prof. dr. Din Mihaela Claudia.

Mulțumim profesorilor care au făcut parte din comisiile de organizare, evaluare și soluționare a contestațiilor, domnului inspector de Educație Fizică și Sport Roșca Aurelian, managerilor unității de învățământ Liceul Tehnologic ,,General Magheru” și profesorilor supraveghetori pentru implicarea și efortul depus.
Felicităm elevii participanți care au doresc să-și verifice cunoștințele și înclinațiile către această disciplină și cadrele didactice care i-au pregătit pentru a obține performanță și le urăm pe această cale succes elevilor calificați la faza națională.

Prof. Dr Din Mihaela Claudia – LICEUL TEHNOLOGIC “G-RAL MAGHERU”