FOTO Liberalele din Râmnic au organizat un Bal de Primăvară

Conform deja unei tradiţii, OFL Râmnicu Vâlcea a organizat un eveniment pentru sărbătorirea zilei de 1 Martie un “Bal de Primăvară” la minus 6 grade. Atmosfera la la Taverna Sîrbească din Parcul Zăvoi a fost una caldă vineri seara, 2 martie, când 70 de memebre ale OFL, au aşteptat, în toalete elegante de seară, sosirea unui număr restrâns de colegi bărbaţi invitaţi la eveniment.


Au participat deputatul Cristian Bucan, lider incontestabil al organizaţiei judeţene care a împărţit domnişoarelor şi doamnelor lalele, Alexandru Dediu, primar al comunei Păuşeşti Otăsău, consilieri locali şi judeţeni, membri ai birourilor politice şi jurnalişti.


Irina Argeşanu, preşedinte OFL Râmnicu Vâlcea:
“Am considerat că este cazul să ne întâlnim nu numai la şedinţe de partid. Din cînd în când avem nevoie, cu toţii, de momente de destindere, şi ele sunt cu atât mai importante cu cât le petrecem lângă oameni care împărtăşesc aceleaşi idei şi principii cu noi. Avem şi colege pentru care prietenia noastră este extrem de importantă pentru că au o viaţă mai puţin activă, avem şi colege care muncesc foarte mult şi care rareori au ocazia să iasă la un restaurant. Oricum pentru toate a fost o seară frumoasă şi bună”.


Mihaela Andreianu, lidera organizaţiei judeţene de femei a PNL Vâlcea:
“Mă bucur că au putut participa şi colege din teritoriu, că a fost o acţiune la care vechimea în partid şi vârsta nu au contat, de la cele mai în vârstă la cele mai tinere colege, cu toate s-au simţit bine, au dansat, au cântat, au vorbit, au făcut fotografii, s-au amuzat. Domnul deputat Cristian Buican a fost ca de obicei alături de noi, domnia sa încurajând permanent independenţa organizaţiilor speciale. Politica nu înseamnă numai campanii electorale şi şedinţe de partid. Politica liberală se bazează pe cunoaştere, comunicare, echipă, muncă şi distracţie în echipă”.

Traian Guminski