FOTO: Investiții importante în comuna Budești

Recent au demarat lucrările de modernizare a străzii Fermei prin obiectivul de investiții “Asfaltare și extindere canalizare menajeră pe strada Fermei, în comuna Budești, sat Budești, județul Vâlcea”. 

“Prima etapă constă în introducerea rețelei de canalizare, urmând în etapa a doua pregătirea drumului pentru asfaltare. Finanțarea obiectivului de investiții se face prin bugetul local” ne-a declarat primarul Ionel Vlădulescu.
Primăria Budești continuă cu proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere. Strada Bisericii din satul Barza a fost reabilitată de curând. Drumul necesita modernizare, pentru că era pietruit, iar starea lui se degrada în fiecare an.
Cea mai importantă investiție care a demarează la începutul săptămânii, este amenajarea sensului giratoriu de la Peco Boromir.

”După îndelungi demersuri, după drumuri, adrese, avize, avem și o veste bună pentru locuitorii din Budești dar și pentru cei care tranzitează zona la intersecția DN 64 cu DN 7. A început amenajarea sensului giratoriu de la PECO Boromir. Este de departe cea mai utilă investiție și cea mai așteptată menită a decongestiona traficul, dar și de a facilita accesul spre Parcul Industrial Budești al salariaților. Este o cale de acces care va deveni mult mai fluidă, vor dispărea accidentele, ambuteiajele, mai ales că din această zona va pleca spre dreapta și viitoarea centură a Râmnicului”, mai spune primarul comunei Budești. (T.G.)