FOTO: Incendiu pe ‘’General Magheru‘’ – victimă transportată la spital

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină la un imobil aflat pe Strada General Magheru după ce mai mulți cetățeni au semnalat emisii de fum, posibil incendiu, la un apartament aflat la etajul al treilea.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere a incendiilor, o alta de descarcerare, o ambulanță SMURD și auto platforma de lucru la înălțime. Inițial nu au fost anunțate victime, dar la fața locului echipajele au identificat o femeie în vârstă de 94 de ani care a fost evacuată și a primit îngrijiri medicale după o posibil intoxicație cu fum. Victima a prezentat semne vitale, nu a suferit arsuri și a fost transportată la spital. Incendiul a fost lichidat și urmează să se stabilească principalele cauze ale declanșării lui.

“În timpul deplasării spre spital, echipajul SMURD a administrat oxigen victimei, iar aceasta și-a revenit. A rămas la spital pentru investigații suplimentare. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este efectul termic al dispozitivelor electrice lăsate sub tensiune (aparat masaj) față de materialele textile din apropiere”, au precizat pompierii vâlceni.