FOTO: În Budeşti va începe construcţia aerodromului anul viitor

Este un obiectiv nu numai al administraţiei locale, după o idee a primarului Ion Vlădulescu, dar şi o dorinţă a conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea. Zilele trecute, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, domnul Florian Marin, a postat pe pagina sa de facebook concluziile unei vizite efectuate la primăria Budeşti.
“Realizarea unui aerodrom în județul nostru, în comuna Budești, reprezintă unul din proiectele puse în practică la inițiativa președintelui Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, cu concursul administrației locale din comună.
Beneficiile proiectului sunt evidente și ar duce la dezvoltarea turistică a județului și a regiunii, dar și la rezolvarea problemelor de natură medicală.
Spre a verifica stadiul derulării proiectului, am avut în această dimineață o vizită de lucru la Primăria Budești, unde am purtat un dialog aplicat cu domnul primar Ion Vlădulescu despre etapele juridice și tehnice derulate în proiect, până în acest moment, și pașii de urmat pentru perioada viitoare. Totodată, am vizitat și amplasamentul viitorului aerodrom.
Din dialogul cu edilul localității, dar și cu conducerea tehnică a Consiliului Județean, a rezultat că există premise ca anul viitor să pornească efectiv lucrările la această importantă investiție”, a precizat Florian Marin. (T.G.)