FOTO Frumuseţe, fashion şi vedete la inaugurarea Flormar din Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea

Timp de două zile vâlcenii, dar mai ales vâlcencele, au avut parte de frumuseţe, fashion şi prezenţa unor vedete naţionale la inaugurarea magazinului brandului internaţional Flormar din Shopping City Mall Râmnicu Vâlcea.


Dacă în prima zi cei prezenţi la evenimentul organizat de Raluca Andrei s-au bucurat de prezenţa vedetelor locale Nineta Popa și Rodica Mitran, precum și a orchestrei Rapsodia Vâlceană, prin amabilitatea lui Alin Pavelescu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, artiștilor Cristina Udrea, Rodica Nicolescu și Mioara Raica, dar şi de a vedetelor naţionale Raluca şi Denisa Tănase, Dinu Maxer şi Deea, şi mulţi alţi artişti iubiţi de vâlceni, a doua zi a fost una care a impresionat prin frumuseţe.


Vâlcencele s-au delectat cu un show de modă unic, adus la viață de modele de top și câștigătoare de concursuri de frumusețe la nivel național și european. În colecția haute couture semnată de brandul Fashion by Laina și prezentată de curând și la Paris Fashion Week, vor defila Miss România 2016, Miss Turism România, Miss Grand Internațional și Miss Queen of Beauty 2017. Trei nume sonore, celebre atât pentru talent, cât și pentru frumusețea lor: Diana Munteanu, Maria Constantin şi actrița Paula Chirilă, s-au alăturat vedetelor Raluca şi Denisa Tănase şi Dinu Maxer şi Deea.

Sponsorii: BOROMIR, COFETĂRIA THEO și PENSIUNEA PARADIS ROYAL.