FOTO: Elite Juniors Vâlcea – clubul unde fotbalul se îmbină frumos și util cu educația

În urmă cu 6 ani se răspândise vestea în Municipiul Rm. Vâlcea că s-a înființat un club unde sunt inițiați în tainele fotbalului cei mai mici fotbaliști din România.
Renumitul antrenor Octavian Iordache, cunoscutul organizator de competiții sportive Dragoș Muscalu și psihopedagogul, antrenorul si polițistul Eusebiu Predonescu au pus bazele clubului unde se antrenează fete și băieți cu vârste între 3 și 10 ani.
Fotbalul de mânuță a devenit rapid în atenția vâlcenilor și peste 300 de copii au participat la antrenamente în cadrul clubului Elite Juniors Vâlcea.
Grupele formate au denumiri diferite, fiecare dintre ele scoțând în evidența particularitătile echipei și caracteristicile individuale.
Astfel, regăsim: Grupa Bsby, Grupa Voinicilor si Grupa Curajoșilor.
Sloganul clubului: “Formăm caractere învățând fotbal de plăcere” este de mare actualitate.
Completarea staff-ului cu apreciatul psiholog Ana-Maria Mosor a adus o mare bucurie în rândul părintilor și micuților fotbaliști.
În prezent, Ana-Maria Mosor organizează în cadrul clubului Elite Juniors Vâlcea cursuri de psihologie sportivă dedicate părinților și viitorilor campioni.
Situații reale observate în timpul antrenamentelor sau în afara terenului sunt atent analizate și dezbătute cu profesionalism pentru a scoate în evidență modul în care identificăm corect si gestionăm emoțiile, dobândim și oferim curaj sau formăm spiritul de echipă.
Echipa de antrenori este formată de Octavian Iordache, Vali Mihalcea și Eusebiu Predonescu.
Antrenamentele fizice și mentale pot fi observare zilnic la baza sportivă Brothers, pe terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Forestier, Colegiul Național “Alexandru Lahovari” sau în cantonamente.
Detalii despre programul de antrenamente, durata și intensitatea lor pot fi obținute direct la nr. de telefon 0771546791 sau pe pagina Elite Juniors Vâlcea.