FOTO: Două persoane și-au pierdut viața într-un accident cumplit pe DN 7

UPDATE VIDEO: “Activitățile sunt coordonate de la fața locului de șeful Serviciului Rutier și șeful Biroului Drumuri Naționale și Europene
Șoferul este un bărbat de 53 de ani și pasagerul o femeie de 58 de ani.
Conducătorul autocamionului este cetățean bulgar, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În acest moment în zona respectivă se circulă alternativ” – IPJ Vâlcea.

În urmă cu puțin timp polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, la km 199+800m, în localitatea Călimănești.
Polițiștii au ajunși la fața locului au constat că în evenimentul rutier este implicat un autocamion și un autoturism, traficul fiind blocat în totalitate.
La fața locului se află polițiștii Seriviciul Rutier care efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.
Din primele date o persoana este decedată și una încarcerată în autoturism. Din păcate, și cea de-a doua persoană a decedat.
“Autoturismul înmatriculat în Cluj ce se deplasa pe sensul de mers SB-VL, din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus de mers” – IPJ Vâlcea.