FOTO: Două persoane rănite într-un accident la Prundeni!

În această dimineață, în jurul orei 07:30, a aut loc un accident grav, pe DN 64, în localitatea Prundeni, în urma căruia două persoane au fost rănite. Este vorba de o coliziune între două autoturisme.

S-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier sunt implicate 2 autoturisme, iar în urma impactului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată.
Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de către pompieri și predată, conștientă și cooperanta, echipajelor medicale.

Cei doi conducători auto, respectiv a unui bărbat de 29 de ani, din municipiul Drăgășani și o femeie în vârstă de 32 de ani, din localitatea Prundeni au fost răniți și au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate de către echipajele SAJ și SMURD.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.