FOTO Deputatul Eugen Neaţă (PSD) a răspândit zâmbete şi flori de 8 Martie

Eugen Neaţă a revenit rapid în centrul Râmnicului, exact în locul în care în campania electorală a împărţit mii de pliante în care expunea programul său şi al PSD. Parlamentarul social democrat a împărţit doamnelor şi domnişoarelor 800 de ghivece de flori în intersecţia de la Podul Vinerii Mari pe 8 martie după amiaza, alături de preşedintele PSD Constantin Rădulescu.

Flori au primit de la Eugen Neaţă şi colegele sale de partid prezente pe 6 martie la acţiunea organizată la cinema Geo Saizescu de OFSD, dar şi sute de femei din comunele Popeşti, localitate în care a avut primul său loc de muncă, dar şi din Stoileşti – comuna sa natală.

“Pentru mine au însemnat mult zîmbetele lor. În mod obişnuit începutul primăverii mă determină să împart multe flori femeilor pe care le cunosc. Regret doar că niciodată nu am cum să dau flori tuturor celor care o merită. Anul acesta am reuşit însă să dăruiesc flori multor femei pe care nu le cunoşteam. Zâmbetele lor te încarcă de energie pozitivă. Multe au copii sau soţii plecaţi, altele sunt singure, bolnave, duc o viaţă grea, chinuită de boli sau de griji, de necazuri de probleme familiale. Toate însă se bucură când la început de primăvară primesc o floare!
La mulţi ani încă o dată vâlcencelor! Sunt femei minunate!”, ne-a declarat parlamentarul Eugen Neaţă. (T.G.)