FOTO: Coliziune între un autoturism și un camion la Mihăești! O persoană rănită!

Accident rutier în localitatea Mihăești pe DN 67, în această dimineață de miercuri, 20 decembrie 2023. Conform polițiștilor vâlceni, a avut loc un impact între o mașină și un autoturism.
Un bărbat de 24 de ani, din localitatea Bunești, conducătorul autoturismului, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“La locul evenimentului s-au deplasat de urgență forte din cadrul Secției de Pompieri Govora, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic.
Forțele ISU ajunse la fața locului au constatat că în urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, conștientă, neîncarcerată, cu politraumatisme, care va fi transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD, asistați de către medicul SAJ.
Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat Căpitan Albinaru Sorin – purtător de cuvânt al ISU Vâlcea.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.