FOTO: Cetățean bulgar răsturnat pe DN 7

Ghinion pentru un cetățean bulgar, care, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, astăzi, 18 iunie 2024, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe DN 7, la km 214 + 800 m, în localitatea Călinești.

“Pompierii militari vâlceni s-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.
În evenimentul rutier au fost implicate un singur autoturism, care era răsturnat pe carosabil, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conștientă și cooperantă, echipajului medical SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului. Din fericire, după evaluarea medicală, persoana a refuzat transportul la spital”, a comunicat maior Albinaru Sorin – purtător de cuvânt al ISU Vâlcea.

Evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale. Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.