FOTO: Campionat de supraviețuire, din nou la Vaideeni

Primăria Vaideeni este partenerul unui eveniment de excepție organizat pentru a doua oară de Clubul Sportiv Close Combat, în perioada 11-14 iulie.

Echipele vor campa pe Platoul Cășerie, aflat în apropierea unui punct de refugiu amenajat de Salvamont Vâlcea. Concurenții vor dormi în corturi și o să fie complet rupți de viața modernă. Probele concursului sunt cinci la număr. Organizatorii sunt încântați de condițiile din zonă și au spus încă de anul trecut că vor organiza la Vaideeni și următoarele ediții ale competiției internaționale. Interesant este că sportivii au și o probă cu tematica inundații la care au fost invitați și locuitorii comunei Vaideeni, lovită puternic de furia apelor în săptămânile trecute.


Campionatul Internațional de Supraviețuire este organizat de Clubul Sportiv Close Combat, în parteneriat cu Primăria Vaideeni. Festivitatea de premiere a va avea loc duminică.
“Hei, prieteni dragi…Eu mă pornesc spre locul de desfășurare al Campionatului Internațional de Supravietuire. O să vă aștept acolo cu drag! Să conduceți prudent, să vă luați cele necesare la voi și să ne vedem cu bine! Vino alături de noi, la 5 probe spectaculoase, pline de adrenalină, distracție și voie bună. La acest evenimant, sportul se transforma în distracție și nervi întinși la maxim. Aici te vei descoperi pe tine. Ai nevoie de muncă în echipă, acționezi calm folosindu-ți creierul și numai așa o să poți să rezolvi situațiile date. Știu că poți!”, spune organizatorul competiției, Dumitru Dan.


Cine este Dumitru Dan, Organizator al Campionatului International de Supravietuire:

– Promotorul rubricii, Supravieţuitor în Junglă Urbană de la FOCUS18, Prima TV;
– Instructor fondator Honoris Causa – (SIWA) Survival Instructors World Association;
– Scafandru de luptă;
– alpinist intervenţie;
– colonel (r) fost luptător în Serviciul pentru Intervenţie şi Acţiuni Speciale;
– specialist în operaţiuni speciale şi combaterea terorismului;
– specialist în securitate comununitară şi lupta împotriva violenţei stradale;
– promotorul cursurilor de supravieâuire în mediul ostil, în condiţii extreme şi în managementul situaţiilor de criză;
– specialist în tehnici de supravieţuire urbană;
– grand master în close combat & military self defence

Gabi Cârjaliu