FOTO: Bătrân cu arsuri grave pe corp, scos de pompierii vâlceni dintr-un incendiu la Șușani

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în data de 06.11.2022, la ora 18:15, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Șușani, sat Râmești. La fața locului, au fost trimise trei echipaje de stingere.
La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul era lichidat de către membrii familiei și vecini. Flăcările se manifestaseră în interiorul locuinței, în imediata apropiere a sobei existentă într-una din camere, fiind afectați, prin afumare, pereții locuinței.
Din păcate, a fost găsită și o persoană inconștiență, dar care prezenta semne vitale. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 72 de ani care avea arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corpului. Acesta a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la UPU Slatina, pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma folosirii sistemului de încălzire (sobă), fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.