FOTO: Accident mortal pe DN 7 la Racovița!

Azi dimineață, la ora 04.07, a avut loc un accident rutier pe DN 7, între o autoutilitară și un autoturism.
Din primele informații se pare că ar fi vorba de o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 60 de ani din județul Sibiu, și o autoutilitară condusă de către un alt bărbat de 27 ani din județul Argeș, pe DN 7, în localitatea Racovița.

În urma accidentului au rezultat 2 victime, din care o victimă încarcerată și scurgeri de combustibil pe carosabil. La locul evenimentului s-au deplasat, din partea ISUJ Vâlcea 1 Autospecială de Stingere, 1 autospecială de Descarcerare și 1 ambulanță SMURD, dar și forțe și mijloace aparținând IPJ Vâlcea, SAJ Vâlcea și SDN Vâlcea.

“Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operațiunilor de descarcerare specifice și predata echipajelor medicale, în stare de inconștiență, iar șoferul autoutilitarei a fost transportat la CPU Brezoi de către echipajul SMURD. Manevrele de resuscitare executate șoferului autoturismului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, au declarat pompierii vâlceni.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.
Traficul se desfășoară în condiții normale.