FOTO: ACCIDENT MORTAL LA SEACA! Două persoane au murit!

Accident rutier grav pe DN 7, la Seaca Călimănești în această dimineață.
Au fost implicate o autocisternă ce transporta cenușă cu doua autoturisme.

7 persoane au fost implicate. Din nefericire, șoferul dintr-un autoturism și pasagera aflată în spate sunt decedați. Un copil aflat în aceeași mașină de aproximativ 2 ani a fost transportat la spital.

“Alte 3 persoane implicate, doi adulți cu un copil de aproximativ 2 ani din alt autoturism, precum si șoferul de autocisternă nu au probleme” – ISU VÂLCEA.
Pompierii militari au intervenit cu un echipaj de descarcerare și unul de prim ajutor. SVSU Călimănești pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor pentru scurgeri de combustibil.

Cei doi decedați aveau 30 ani, respectiv 23 ani. Copilul transportat la spital are 4 ani, este constient, mai mult speriat, a fost preluat de SAJ Vâlcea.
“Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier sub coordonarea șefului serviciu efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. Persoanele decedate un bărbat și o femeie, cetățeni moldoveni rezidenți in Germania. Se deplasau din Germania in Bulgaria. Șoferul autoturismului VW Passat ar fi adormit la volan, a părăsit sensul său de mers și a intrat pe contrasens lovind frontal autocisterna” – IPJ Vâlcea.