FOTO: Accident mortal în Alunu! Două persoane au murit

Tragedie la Alunu, unde două persoane și-au pierdut viața azi, 24 iunie 2024, într-un accident rutier care a avut loc pe DJ 605C. Un autoturism s-a răsturnat într-un șanț.

“Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan și o femeie de 60 de ani, ambii fiind din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj”, au precizat polițiștii vâlceni.

Pompierii vâlceni s-au deplasat de urgență la locul evenimentului cu forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Stației Grădiștea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul intervenției a fost direcționată și o ambulanță SAJ. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viața, iar pentru victima de sex masculin s-a aplicat protocolul de resuscitare, din păcate fără rezultat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.