FOTO: Accident grav la Râureni! Persoane rănite

Grav accident pe DN 64 la km 99 + 550 m, soldat cu rănirea a 2 persoane. Conform polițiștilor vâlceni,
a avut loc o coliziune între 3 autoturisme.

În urma impactului, a rezultat rănirea a 2 persoane, respectiv a unei femei de 36 de ani, din localitate și a unui bărbat de 55 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ambii fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

“Au fost implicate 3 autoturisme și 4 ocupanți, iar în urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de echipajele de salvatori și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor medicale prezente la locul evenimentului.
În urma accidentului au rezultat două victime, o femeie și un bărbat, care au fost transportați la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ”, au precizat pompierii vâlceni.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.