FOTO: Accident grav la Olănești! O persoană a decedat, alte patru sunt rănite

Un accident rutier grav a avut loc pe DN 64 în Băile Olănești în urma coliziunii a doua autoturisme. Un auto condus de un bărbat din Păușești Măglași ar fi intrat pe contrasens și a lovit un auto care circula regulamentar, în interiorul axestuia se aflau 4 persoane din Băile Olănești.

“În urma accidentului au rezultat 5 victime: trei bărbați și două femei. Persoana încarcerată ( de sex masculin) a fost eliberată din autoturism fiind în stare gravă (inconștient). Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cu politraumatisme; Persoana descarcerată (inconștiență) a fost preluata de ambulanța SAJ; o femeie semiconstienta a fost preluată de SAJ;
conducătorul auto – cu traumatisme la nivelul spatelui preluat de SAJ; și ce-a de-a doua femeie (ne se cunoaște starea) a fost preluată de SAJ. Toate victimele sunt trasportate la Spitalul Vâlcea” – ISU VÂLCEA.

Șoferul vinovat de producerea acestuia, a decedat. Din celalalt autoturism, a rezultat ranirea a 4 persoane care in prezent se află sub investigații medicale. Cauza probabilă a producerii o constituie circulația pe contrasens.