FOTO 155 copii din Drăgășani și Horezu s-au bucurat de consultații stomatologice gratuite prin Programul Zâmbete Colgate

În weekendul 25 – 26 noiembrie, Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, a demarat în județul Vâlcea, Programul Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®. 155 elevi din clasele primare 0-IV, din Drăgășani și Horezu, au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

www.tibipaunescu.ro


“Programul “Zâmbete Colgate” a adus încrederea că pot zâmbi frumos celor 87 de elevi din Dragasani și altor 69 din Horezu, cu toţii, 330 de persoane implicate în proiect – elevi, părinti, voluntari, medici stomatologi, cadre didactice. Mulțumim pentru acest proiect, mulțumim Colgate România ce a ajuns în Vâlcea, numai prin intermediul Crucii Roşii, la 6105 de copii și adulți, în anul 2017″ a declarat Ion Cherascu, Director Crucea Roșie Filiala Vâlcea.

www.tibipaunescu.ro


În județul Vâlcea, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc în Drăgășani, în data de 25 noiembrie, la Şcoala Gimnazială “Tudor Vladimirescu”, și în Horezu, în data de 26 noiembrie, la Grupul Şcolar “Constantin Brâncoveanu”. Pe lângă consultații, copiii au avut parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

www.tibipaunescu.ro


Programul Zâmbete Colgate®, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară, se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie, și continuă misiunea Colgate® de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice, de la vârste fragede.
În paralel, Colgate® desfășoară Programul Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a ajuns la cea de-a 25-a ediție de la implementare. Colgate® a livrat cu succes mesaje educaționale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va crește în acest an cu 200.000 de elevi din școli din toată țara, din zona urbană și cea rurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.