Fotbalistul Ștefan Pănoiu – cu planuri multe și viziune pentru a-și ajuta echipa să promoveze

Tehnicianul echipei Rapid București, Daniel Pancu, mizează și în partea a doua a campionatului Ligii a II-a pe vâlceanul Ștefan Pănoiu, în tentativa de promovare în primul eșalon.

Tânărul fotbalist vâlcean este decis să facă tot posibilul pentru a-și ajuta echipa:
“Nu mă așteptam să ajung așa de repede la echipa mare, dar la fiecare antrenament am încercat să muncesc foarte mult și eforturile mi-au fost răsplătite. Voi continua să mă antrenez foarte bine și sper să înscriu cât mai multe goluri. Jocurile pe care le voi avea în picioare o să fie un bonus pentru mine. Atu-urile mele cred că sunt faptul că alerg mult, pasez bine și am viziune”.
Trebuie spus faptul că Ștefan învață și foarte bine și îmbină excelent ambele activități. În timpul liber, Pănoiu merge la pescuit, joacă tenis de masă și iese alături de prieteni.
Rapid debutează în 2020 contra unui adversar incomod, Turris Tr. Măgurele. Cele două echipe care au ca obiectiv promovarea au joc direct în etapa a 22-a a Ligii 2 şi urmează să se întâlnească în epilogul rundei a treia a returului, marţi, 25 februarie, de la ora 19:00, la Voluntari. (G.C.)