Femeile din ALDE Vâlcea au făcut ecologizare pe drumul spre Frăsinei

La finele săptămânii trecute femeile din Birourilor Municipale ALDE și OFLDE Vâlcea, “înarmate”cu saci menajeri, voioșie și spirit de echipă au participat la curățirea reziduurilor menajere din zona Valea Șuții și drumul către Mănăstirea Frăsinei, un loc pitoresc ș plin de încărcătură spirituală.


Iuliana Moise, preşedinte ALDE Rm. Vâlcea spune că au fost invitate şi celelalte organizaţii politice să se alăture acestui demers spre a curăţa unul din drumurile importante pentru turiştii care ne vizitează judeţul, dar din păcate invitaţia a rămas fără ecou. Peste 50 de voluntare ai ALDE au ecologizat drumul folosind echipament ecologi de strâns şi colectat deşeurile.
Iuliana Moise spune că în această perioadă vor avea loc mai multe acţiuni de acest gen concomitent cu pregătirea celor care vor fi desemnaţi de organizaţie să facă parte din birourile secţiilor de votare.


“Avem nevoie de oameni serioşi în secţii pentru că ne confruntăm electoral cu organizaţii cu mare experienţă în acest gen de alegeri. Am definitivat deja în proporţie de 80% listele cu cei pe care îi vom trimite în secţiile de votare”, afirmă lidera femeilor din ALDE Rm. Vâlcea. (T.G.)