FC Păuşeşti-Otăsău, victorie contra tuturor

Aflată într-o continuă ascensiune, de câteva etape, echipa coordonată de Iulian Toabeş (consilier local) şi finanţată de primăria condusă de Cătălin Avan, FC Păuşeşti Otăsău a câştigat cu 2-1 la Brezoi.

Imediat după meci, primarul Cătălin Avan s-a declarat nemulțumit la adresa arbitrajului prestat de brigada condusă de Radu Alexandru: „Astăzi am învins la Brezoi, cu toată opoziția unui purtător ilegal de ecuson-arbitru!!! Radu Alexandru a făcut tot ce a putut, să plecăm învinși de la Brezoi! Două penalty-uri neacordate, un gol anulat și trei cartonase galbene atribuite aiurea… O prestație rușinoasa, pentru care eu spun mereu băieților din echipa noastră: Stați liniștiți ca până la urmă adevărul iese la suprafață! Avem numai amintiri urâte cu acest purtător ilegal de ecuson și fluier! Dar mergem înainte! (…) Am reușit cele mai potrivite transferuri de când sunt primar! Nenitoiu( Zgorlea). Cel mai bun fundaș central din liga 4 , Lucica Boncioi, care este revelația returului, Marius Jucărie și Bogdan Tinca, au adus siguranță echipei, si mai ales trei victorii consecutive. În plus, Maricanu și Alin Roman, cu doua euro goluri în deplasările de la Frâncești și Brezoi, aduc mereu liniștea în cadrul grupului și siguranța că suntem pe drumul corect!”. FC Păuşeşti Otăsău este acum pe locul 3 în Seria Nod a Ligii a 4-a, la 4 puncte de lider, AS Băile Olăneşti, şi la 2 puncte de ocupanta locului secund, Viitorul Budeşti.
Gruparea din Păuşeşti Otăsău va juca, etapa viitoare, pe teren propriu, cu Sporting Galicea (locul 6 la acest moment), după care urmează derbiul, în deplasare, cu liderul seriei, AS Băile Olăneşti. După disputa programată în runda cu numărul 19, acasă, cu AS Buneşti, trupa lui Iulian Toabeş are un nou meci „de foc”, tot în deplasare, pe 13 aprilie, cu echipa de pe locul 2, Viitorul Budeşti. (G.C.)